torsdag 27. desember 2012

Strikka julegaver!

Da er det kanskje på tide å slenge ut bilder av årets julegaver? Føler de var veldig blandet mottatt så det spørs om det var så positivt.

Til niesene mine strikket ett par tova ulltøfler hver. De virket alle som de passet og faktisk enda var litt store så de hadde noe å vokse i, så det var bare bra!

Jeg strikket også ett pannebånd til hver av dem, formet som en prinsessekrone. Oppskrift finner jeg såklart ikke igjen, men de er strikka i Lima fra Drops. Størrelsen etter toving skulle være 3-5 år, men selv om jeg strikket den størrelsen til de to minste på 1 og 2 år, så var de for små, selv om jeg brukte det samme garnet som i oppskriften. Den til hun på 7 som jeg strikka større vet jeg ikke hvordan ble, men jeg tipper den også ble for stor... Typisk det... Men men, ideen syntes iallefall JEG var god!

Så strikka jeg ett sitteunderlag med Solan Gundersen på til han lille storebroren min. Den tok en halv evighet å strikke og jeg brukte 3-4 hele dager BARE på å sy på selve Solan... Tror neppe at jeg orker å lage flere av disse da...

Og til slutt så hadde jeg strikket og tova en vin-nisse hver til svigerforeldrene mine og mine egne foreldre. De fikk i tillegg hver en flaske med julelikør som jeg lagde tidligere. Virker å være veldig godt mottatt! Så nå skal jeg strikke meg en vin-holder selv, mye penere enn en stygg pappkartong som står på bordet...

Så det var årets julegaver! Alle ble tova i år, jeg bruker vanligvis ikke å tove mye, men i år har det blitt endel!

2 kommentarer:

  1. Kjempefine gaver synes jeg da :-) si i fra hvis du vil lage tova tøfler på bestilling :-) Laila Engdal

    SvarSlett
  2. Tusen takk for vinnissen og likøren. Kjempegod likør !
    Og det er første gang at en 3-liters med vin står til pynt i stua ! Veldig fin og original gave :-) Svigers i Enebakk.

    SvarSlett