søndag 28. oktober 2012

Halloweenstrømper!

Jajamensan! Da var de endelig ferdige! Disse strømpene har jeg jobbet iherdig med siden tirsdag. De er til en konkurranse på deviantART og jeg hadde originalt deadline til onsdag, selve allehelgensaften! Jeg kom tilfeldigvis over konkurransen via en annen gruppe jeg er medlem i på dA og jeg tenkte at jeg like godt kunne slenge meg med, jeg trengte bare det perfekte mønsteret! Det første jeg tenkte var noen av disse fra Drops. Men da jeg tok ett dykk i "må strikkes" lista mi (heller mappe på datan med oppskrifter lagret) så fant jeg isteden Selbudeath strømpene! Nå er jeg ikke 100% sikker på om jeg har lov til å bruke andres oppskrifter i denne konkurransen, men jeg tar en råsjans.

Jeg begynte som sagt på tirsdag etter at jeg hadde funnet frem garnrestene fra høstsokkene mine, men de restene viste seg å ikke nå lengre enn kun vrangborden til begge strømpene...og litt av mønsteret på den ene...


Så jeg fant fort ut at jeg måtte bestille mer garn. Heldigvis så var Spar Kjøp raskt med sendingen og jeg hadde garnet tre dager etter at jeg sendte inn min bestilling!

Når jeg var kommet halvveis på den andre hodeskallen så fant jeg ut at jeg burde virkelig putte inn litt mørkegrønt også, så istede for å rekke opp alt og lage dem stripete hele veien så ble det til at en skalle ble grønn på hver sokk... Det er litt ut som om jeg var redd for å gå tom for svart og bare ville suplere med grønt, men nei, det er ikke tilfellet. Jeg liker egentlig at det er bare ett lite grønt felt på dem.

Og i går kveld fikk jeg endelig gjort dem ferdig! Jeg stoppet endene og fikk Bård til å leke litt fotograf for meg.  
BEHOLD! Hovne knær og strekkmerker!

Tilslutt så tok jeg mine AWESOME MSPaint skillz til nytte og lagde ett scrapping bilde som jeg la opp på deviantART.
Men nå må jeg tilbake til å strikke Marius tunika og julegaver! Me preikast folkens!

3 kommentarer: