fredag 15. juni 2012

Parfymer i posten!

Nå skal jeg prøve så godt jeg kan og holde meg unna rosablogging, noe som ikke blir lett siden jeg nå faktisk beveger meg inn på deres terretorium.

Jeg har alltid hatt et problem når det kommer til parfymer...jeg klarer aldri å finne en jeg liker og når jeg først finner en jeg liker så blir jeg lei av den etter en måned eller to...noe som er frustrerende med tanke på hvor DYRT parfyme er her til lands...

De fire siste parfymene jeg har kjøpt meg iløpet av de siste tre årene har vært slik... J-Lo Sunkissed Glow, Escada Ocean Lounge, Jean Paul Gaultier Classique Summer og den jeg kjøpte i Danmark som jeg ikke husker hva heter i farten har vært slik. Disse har kostet meg mellom 350,- og 650,- per flaske og jeg har ikke brukt opp halvparten av noen av dem! Faktisk så er de knapt brukt, og det er pokker så irriterende for det er penger rett ut av vinduet! Selv om de føltes gode ut der og da så er de rene helvette for meg nå. To av dem har blitt sånn pga at de ble kjøpt og brukt sommeren 2010 og derfor ble knyttet opp mot en ex av meg som fant ut at to andre (hvorav en var min beste venn) var mye bedre enn meg... Men nok om det!

På grunn av dette så gikk jeg i nesten ett halvt år uten noen parfyme i det heletatt, og når man først har blitt vant til å bruke det, så blir det litt nakent uten...det må selv JEG som er anti-kosmetikk innrømme. Så jeg gikk tilbake til min "ungdomskjærlighet", altså min aller første ordentlige parfyme! Den heter Ming Shu og er veldig mild på huden. Jeg bruker vanligvis tre spray om morgenen og den forsvinner fort... Men jeg ble i grunnen litt lei av den også, men ikke på samme måte. Den var for vanlig, for vant og for mild for meg nå siden jeg er "voksen". Derfor trengte jeg ny, men jeg HATER å gå i parfymebutikker...jeg passer liksom ikke inn...


Forrige uke så kom jeg over en nettside som het Strawberrynet som da selger billig parfyme og annen kosmetikk over nettet. Dette måtte være perfekt for meg som ikke liker å gå i butikken, så jeg tenkte at jeg like greit kunne prøve.

Først og fremst så fant jeg frem to parfymer som jeg hadde luktet på før og viste at jeg mest sansynlig kunne bruke. Derretter fant jeg to stykker i blinde. For en eller annen idiotisk grunn så måtte jeg legge ved noe annen kosmetikk også ellers så måtte de sende alle flaskene hver for seg og jeg måtte betale ekstra porto... Greit, så jeg fant meg en øyenkrem i tillegg...

Pakken kom  i går, og for å ta det første først så kan vi begynne på overraskelsen som lå i pakken!

Før jeg betalte så fikk jeg velge en liten premie, og siden jeg ikke eide noen fra før så valgte jeg en ganske naturlig farget lebestift fra Calvin Klein. Det meste jeg kunne velge mellom var uansett lebestifter, så det var ikke direkte frivillig... Men det var gratis så why not?
En rask anmeldelse: den kler meg veldig godt! Fargen er ganske naturlig og den er ganske lett. Litt kliss er det jo, men det gjør ikke stort siden den er så natulig...som jeg nå må slutte å si snart... Jeg selv føler at den går veldig fort vekk, men jeg er ikke vant med lebestift så det kan bare være meg...


Øyenkremen som jeg bestilte tok jeg med i håp om at det var noe det samme som Iselin har vist meg noen ganger, altså en krem som frisker opp øynene og fjerner mørke ringer. De hun har vist meg har i tillegg vært litt kjølende, og det var ikke denne... For sikkerhetsskyld så kjøpte jeg en to pakning...det var bare snakk om 10,- ekstra eller noe...
En rask anmeldelse: Jeg har enda ikke merket noe forskjell, men det kan være for at jeg ikke har sett meg i speilet etter jeg har brukt den for å sammenligne. Desverre så kjøler denne ikke som sagt, noe jeg hadde håpet på. Men vi får se hvordan det går ellers fremmover!


Nå kommer parfymene! Den første jeg har tenkt å snakke litt om var en jeg hadde kjent fra før. Dette var en av tre jeg stod imellom da jeg kjøpte den siste parfymen min i Danmark. Det var altså denne, en lignende og den jeg da endte opp med å kjøpe. Siden denne nå var billigst i nettbutikken så ble det til at jeg kjøpte den isteden for den andre, siden jeg egentlig ikke husker hvilken som var hva eller helt hvordan de luktet.
Dette er da DKNY Be Delicious...something something...


Og den er ikke så dum! Det er litt vanskelig for meg å beskrive lukter, men den er ikke for søt, ikke for mektig og heller ikke for overveldene. Absolutt en av de beste av de fire jeg kjøpte. Jeg har enda ikke fått brukt den en hel dag, men det igjennstår nå bare å se.


Nummer to er Salvador Dali - Dalistyle. Og jeg skal innrømme, når jeg så navnet Salvador Dali poppe opp på listen over merker, så freaket jeg litt ut... Dali er nemlig min favoritt kunstner...EVVVVVAH!!! Jeg viste ærligtalt ikke at han hadde et parfymemerke, så det var FOR fristende til å la være! Ut av de få flaskene som jeg fant der inne så var det Dalistyle som fristet mest både av det jeg leste på den og hvordan flasken så ut.
Den er faktisk ganske god! Om mulig min favoritt (foreløbi) til hverdagsbruk. Jeg brukte den i dag på jobb og som man sier: om man ikke lenger kjenner parfymen selv (men at den fremdeles er der) så er den perfekt for deg. Jeg kjente ikke denne etter den første timen, men den hang enda på når jeg kom hjem. Men den er litt svak så mulig jeg skal prøve med et ekstra spray neste gang.


Denne har jeg også fra Iselin husker jeg ikke feil! Om ikke denne, så iværtfall en som ligner! Alt jeg hadde var flasken å gå etter. Hugo Boss Celebration of Happiness.
Denne er veldig kraftig for meg, men ikke vond. Jeg kjenner den veldig godt etter at jeg har hatt den på, selv bare med ett spray. Jeg liker lukten, men jeg er litt bekymret for at jeg da kjenner den selv lenge etter at jeg først hadde den på. Tiden vil vise, så det er mulig denne blir mest for "penere annledninger".


Den siste er Salvatore Ferragamo Incanto Dream. Da jeg leste om den så ble jeg veldig intressert, samt at flasken var veldig shiny og pen, så hvorfor ikke tenkte jeg.
Det skulle vise seg at jeg ble veldig skeptisk til den. Den er veldig god, men jeg er litt skeptisk. Den er veldig lik Escada Ocean Lounge som jeg har alt for mange dårlige minner knyttet opp til, så da jeg først kjente den så ble jeg umiddelbart trukket tilbake. Litt irriterende, for den er ikke helt lik heller. Det er noe forskjeller, og dissse forskjellene kan være avgjørende for min del. Jeg har enda ikke prøvd den ordentlig, så jeg kan ikke uttale meg for mye om saken, men den ligger på sisteplass foreløbig. Om jeg blir nødt til å kvitte meg med den, vet jeg ikke enda. Time will show.


Så dette var en fantastisk opplevelse! Det at jeg skulle kunne klare å treffe såppas godt i blinde, og til iværtfall halvparten av prisen, se det hadde jeg aldri trodd!

6 kommentarer:

 1. Rååååååsablogging! :D
  Kan forresten anbefale oljeparfymene fra The Body Shop. Jeg sliter med det samme at jeg går lei parfymene ganske raskt, men akkurat de har holdt lenge hos meg. De er også milde parfymer.

  SvarSlett
 2. Nåja ;D Men takker for tipset! Jeg skal sjekke det ut om jeg husker det neste gang jeg går fordi en BodyShop! Hvor mye koster de sånn omtrent?

  SvarSlett
 3. Hoi... Det var det... Ligger et sted mellom 100 og 200 tror jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ikke så ille, er det store flasker? Sånn normal parfymeflaske størrelse mener jeg?

   Slett
 4. DKNY er min sommerduft! Kjøpte en TRAVEL EDITION på Gardermoen, og fikk med fire små DKNY-flasker (Be Delicious, Golden Delicious, Be Delicious fresh blossom + en til jeg ga vekk). De er egentlig for like (imo), men fresh blossom er den jeg bruker mest. Lukter godt hvertfall!!

  Tror vi har ganske lik smak i dufter ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var jo ganske greit da! Og haha, det tror nesten jeg også, hadde det ikke vært for at jeg nå ikke kan fordra den jeg sendte avgårde til deg...

   Slett