onsdag 27. juni 2012

Kjole til Lilac

Jeg har virkelig følt meg litt barnslig i det siste. Dere husker vel at jeg kjøpte disse to bamsene på Desucon av Ravienna? Vel, jeg har går rundt med dem hele tiden når jeg er hjemme. Bård har endelig begynt å like Two-Face, så han sitter hos ham når han sitter og tegner samt spiller spill. Lilac bærer jeg rundt på overalt ellers og hun sitter alltid i stolen min sammen med meg.

Jeg bestemte meg veldig fort for at jeg måtte få strikket noe klær til Lilac for hun virket så naken og trist, og det første som slo meg var "Kjole til Lillesøster" av Tora Frøseth. Denne kjolen har jeg strikket en gang før samt at jeg holdt på med en til, så jeg bestemte meg for å lage en til Lilac også. Eneste problemet: mønsteret var for stort, Lilac er nemlig mindre enn en baby på 3 måneder, som da var den minste størrelsen. Det var ikke så vanskelig å endre på dette, og ved å fjerne noen riller så ville den bli mer eller mindre perfekt. Desverre viste det seg at de ble hakket for stor, men det gjør ingenting.
Jeg broderte også på et lite hjerte slik at kjolen ble ett par hakk søtere!

Kjolen er desverre litt kort, men det er fordi beina hennes er så korte. Jeg ville iværtfall ha kjolen slik at den dekket rumpen hennes men ikke så lang at beina forsvant. På grunn av dette så følte jeg at det ble veldig perverst at hun da drev og blottet seg slik, så en truse måtte til! Tok meg ikke så veldig lang tid at det gjorde noe, kanskje litt over en time eller to med konstant måling for å få den rett. Men den passer som ett skudd, og spør du meg så ble hun ENDA søtere med den!

Da jeg vokste opp så hadde mine bamser og dukker ALLTID truse på om de skulle ha på kjole. Jeg husker at moren min sydde en lysegul bamse til meg som jeg alltid kledde i en hvit, blomstrete kjole og truse. Så dette ble egentlig litt som å gå i min egen barndom, bare at nå lagde jeg egne klær til lekene mine!

...herregud jeg er barnslig... Men se så søt hun ble da!

1 kommentar:

  1. Kjempesøte dukkeklær. Det hjerte gjorde susen.
    Litt barnslige har vi alle lov til å være.

    SvarSlett