mandag 18. juni 2012

Forberedelser til Desucon!

Innlegg nummer 2 for dagen, og jeg tror det blir ett til så dere får følge på!

Til helga er det Desucon her i Oslo, og for alle dere som ikke vet hva Desucon er så kan dere lese om det her. Men kort fortalt så er det nesten en type festival som varer i to dager i Oslo Kongressenter hvor hovedtemaet er japansk tegneseriekultur, annen type kultur, generelt sett fantasy sjangeren og alt innen for dette eller lignende.

Jeg har vært der nå de siste tre gangene, og de to siste har jeg hatt artstand hvor jeg selger smykker som jeg har laget. De fleste kjenner meg som LARvonCL Jewelry.

I år har jeg slitt litt kjenner jeg... Jeg er jo helt utbrent når det kommer til stykket anngående jobb og alt innen for det emnet der, noe som da har gått utover min kreativitet og lyst til å jobbe på verkstedet her hjemme når heller godstolen frister med strikking og beina i været. Men i løpet av den siste uka eller to samt helga nå så har jeg gått bananas og gjort så mye jeg har kunnet få til for at Desucon også i år skal kunne igjennomføres! Jeg føler at jeg ikke har nærtil nok stuff til at ting kommer til å ordne seg, men det har jeg tenkt i begge de to tidligere årene også, så jeg anntar at dette kommer til å gå bra!

For øyeblikket så har jeg ca. 20 Hyrule Crests ferdige! 6 stykker er forgylte og resten er oksidert...det vil si, jeg mangler å oksidere ca. 10 stykker av dem, men det går fort.
Flere blir det nok ikke i år for jeg orker ikke lage flere. Det er disse jævlene som har tatt på!

Jeg har også laget 14 Dødstalismaner klar iløpet av de siste tre dagene! 13 av disse skal til Desucon, og jeg har på følelsen av at de kommer til å forsvinne ganske fort...

Jeg har i tillegg laget fem anheng i litt steampunk stil med gamle og ødelagte urverk. Har ganske enkelt bare lagt dem ned i litt store og grove fatninger av sølv som jeg har oksidert, og deretter brukt epoxy lim til å sette dem fast! Selve urverkene måler ca 15mm så de er ikke så veldig store. Det er en mulighet for at jeg lager flere for jeg har noen som både er større og mindre enn disse, men foreløbi avhenger alt av min psykiske helse og tid!

I fjord sommer så kjøpte jeg meg tre plexiglass plater med tanke på Desucon i år for jeg ville lage noen veldig enkle sopper fra Mario med dem. Jeg har nå straks 20 stykker klare, 10 i hver farge, desverre ikke grønt. Noen mangler litt ekstra puss nå, ellers så er det bare øyne og hempe som mangler på dem!

Utenom alt dette så har jeg endel gamle ting fra i fjord som jeg også tar med samt at jeg har planer om ettpar småting til som jeg nå bare håper på at jeg kanskje kan få ferdig i tide!

I fjord så hadde jeg med mobilsokker og salamanderbamser just for fun for å se om det slo ann...noe det ikke gjorde... I år tar jeg den litt mer sikkre stien og går for å selge prints! Jeg har gått så langt som å kjøpe meg ny printer for å få dette til! Ikke for den del, ny printer måtte vi ha uansett siden vi bare har laserprinter ellers, og den gamle jævelen min som jeg kjøpte for tre år siden har sluttet å funke etter knapt å ha vært i bruk! Jeg har enda tre-fire tegninger jeg mangler å få gjort ferdig som jeg veldig gjerne vil selge som prints, ellers så har jeg rotet frem i deviantART arkivet mitt og funnet frem en god del tegninger som jeg har kunnet printe opp! En god del av disse har desverre blitt bare A5, men noen har blitt A4, heldigvis! Noen flere i A5 kommer det nok til å bli da...
Har bare printet ut 10 av hver foreløbi, mulig jeg tar 5 til, men jeg vil helst se ann på lørdagen hvor populært dette blir før jeg printer mer. Tror nok ikke at jeg kommer til å ta stort mer enn 30,- for de printsene som jeg har måttet bruke mest blekk og arbeid på :P De minste blir vel helt ned i 10,- tar jeg ikke feil, så det blir billig nok!

Kjenner at jeg nå endelig kanskje kan begynne å glede meg igjen, men stresset er ikke over helt enda!

5 kommentarer:

 1. Kan sirkelen inni talismanen spinne rundt? For om så er jeg megainteressert i å kjøpe en. :0

  Skal ikke på desucon, men satser på at du lager noen til Raptus c: Du får ha lykke til med salget!

  SvarSlett
  Svar
  1. Såklart spinner de, men disse er spinner ikke like godt som de første jeg lagde, men ja, man kan snu den rundt.
   Jeg har vurdert stand til Raptus, men helt ærlig så vet jeg ikke om jeg orker for det er veldig mye arbeid og stress for å få laget alt dette, men om du minner meg på det så skal jeg se om jeg ikke kan ta med meg en til da!

   Slett
  2. Det skal jeg! Hvor mye tar du får dem? :)

   Slett
  3. Skal minne deg på om det når Raptus nærmer seg!

   Slett