søndag 6. mai 2012

Tannlegen er forbi!

På fredag ble jeg endelig ferdig hos tannlegen etter fire dager fordelt utover fire uker med pure torture... Det er godt å være ferdig for å si det slik!
Den forrige tannlegen min hadde ikke gitt meg innkaldelse på 4-5 år eller noe, som uansett var greit siden jeg da var student med veldig dårlig råd, og som vi alle vet så er tannleger SVIIIIIN dyre! Han var heller ikke særlig flink med fyllinger eller det å passe på de bakerste jekslene mine. For å si det slik, de har vært svarte helt siden jeg fikk dem, og han har knapt sjekket dem... Men han nye tannlegen min var fantastisk! Jeg var forberedt på en sjekk, fikse den plomberinga som jeg hadde mistet i fortanna mi samt eventuelt trekke den rottne bakjekselen min oppe til høyre. Men nå, etter fire timer med ham...og en god bit fra bankkontoen min...så fikk han fikset alle de bakerste jekslene mine, fremtanna mi og flere småhull rundt om, tilsammen 9 hull!
Godt å være ferdig sier nå jeg... Har vist også ringcaries på to tenner som muligens bør få krone om de forværrer seg... Men ja, det er godt å være ferdig med friske tenner! Men av alle folk så hadde jeg ikke forventet at tannlegen skulle sette meg på diet! Ofcourse, de passer på hva vi utsetter tenna for når det gjelder mat og drikke, but still...diet liksom... Null mellomspising som består av frukt, godteri eller annet styr. Null brus, juice eller annen sukker/syreholdig drikke så lenge det ikke er til mat...så jeg er stuck med knekkebrød, vann og te mellom måltidene...samt sukkerfri Extra eller V6 tyggis... Yeah.
Tea's ut everybody!!!
*sorry for skeive bilder, venner meg fortsatt til dette faenskapet...*


2 kommentarer:

  1. Har du syreskade på tennene dine? Derfor du er satt på diett?

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, men jeg har svak og tynn emalje så det skulle vist ikke mye til før det skulle bli det... Jeg ble satt på diett fordi at emaljen er såppas tynn og fordi jeg er så utsatt for å få hull så han ville ikke at jeg skulle utsette meg for slikt...if you see what I mean...

      Slett