tirsdag 8. mai 2012

Jeg DIGGER dette!

Dette må være noe av det mest fantastiske noen sinne! Blogspot er jo genialt! ...iværtfall inntil videre...har ikke fått testet diverse ting enda siden jeg mangler mobilen... Men nok om det!

Fant nettopp ut at jeg kan følge blogger via blogspot, og ikke bare blogspot blogger, men alle bloggene jeg vil! GUD som dette sparer meg for bokmerker i nettleseren! Dette var noe av det jeg gruet meg mest til med å bytte blogg, alle de gamle bloggene som jeg følger på blogg.no, hva skulle jeg gjøre om jeg til slutt ikke orket å stikke innom der iblant for å lese meg opp på alle bloggoppdateringene? Vel, det trenger jeg ikke tenke på for blogspot har en egen bloggliste hvor man kan legge inn ALLE slags typer blogger! Her har jeg alt fra blogg.no til blogspot til egne domener! Dette er fantastisk! Og bokmerkelista mi har aldri sett ryddigere ut! Vel...bortsett fra når jeg får ny data og innstallerer nettleseren på nytt... FANTASTISK!

Ellers så har dette vært en ganske trøtt og slitsom dag for meg... På jobb så fikk jeg beskjed om å "pelle diamanter" ut av brukte, kjøpte smykker som uansett skulle skrodes, og herregud det var endel steiner å plukke! Mesteparten diamanter såklart... En god del av disse er desverre av dårlig kvalitet eller ødelagte, but still! Mange av de små kan fint brukes til rep av smykker som vi får inn som må pusses opp eller repareres.
 Dette hørest kanskje ikke så ille ut, men det er slitsomt for hånda når man sitter med tenger for å bryte opp kraftige ringer... Det minner meg på at jeg må slipe opp to stikler og rissenålen min i morgen, alle falt nemlig under og ble nogenlunde "ødelagte" under herpingen av smykker... Men det er ingenting litt smergelskive kan fikse!

Har ikke gjort mye etter at jeg kom hjem egentlig. Satte meg i stolen her og her ble jeg siden... Tok meg en kopp te men var for trøtt så jeg glemte den helt... Holdt nesten på å sovne her før jeg klarte å skjerpe meg nok til å sette på en serie så jeg fikk noe å konsentrere meg om mens jeg strikket. Begynte på en ny "baggy" lue i går i Babysoft som en fortsettelse på "Babysoft-prosjektet" mitt. Den er ikke så mye å skryte av enda siden jeg alltid strikker så treigt...spessielt siden det inneholder vridd rett og vrang...
Litt vanskelig å se kanskje pga blitz men den er i lysegrønn og lyseblå. Vet ikke hva jeg skal med den enda, mulig det blir en pressang eller noe... Min eldste niese vil jo veldig gjerne ha flere slike luer...så synd at det ikke er hennes farger... Men vi får se hva som skjer med denne!

3 kommentarer:

 1. Jeg bruker selv bloglovin til å følge blogger, men bra at blogspot har lignende funksjon. Det er megakjekt.

  Jeg kom over dette forleden, og må dele: http://honestlywtf.com/beauty/thakoon-fw-2011/

  Interessant bruk av strikk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal si det var en litt spessiel måte å bruke strikk på ja :P

   Jeg liker egentlig å ha en mulighet til å godkjenne kommentarene før de postes offentlig, men det er vel bare gammel vane fra blogg.no hvor annenhver kommentar var enten "hei, fin blogg!" eller "du suger!"... Skal se hva jeg får til, fint du sier ifra!

   Slett
 2. Ps: du trenger vel ikke kommentar-verifaction OG approval av alle kommentarer? Synes du kan fjerne én av delene. Aller helst begge 0:)

  SvarSlett