fredag 9. november 2012

Innlegg nr. 100 på den nye bloggen!

Yeah! Så var vi kommet til innlegg nr. 100 på den nye bloggen min! Etter å ha blogget i snart 4 år så har min bloggestil endret seg en god del, jeg har jo også byttet blogg! Den forrige bloggen fikk 1150 innlegg på 3 år og 2,5 måneder, med dette tempoet så tror jeg neppe at jeg kommer til å slå den rekorden. Er jo foreløbi bare på 100 innlegg iløpet av 6 måneder.

Jeg har utsatt dette innlegget noen dager fordi jeg hadde tenkt å gjøre innlegg nr. 100 til noe spessielt...det kan jeg jo egentlig bare se langt etter... Planen var egentlig å ha en give away på noen disse awesome knappene som jeg bestilte fra etsy for en stund siden...


...men jeg bestemte meg for at jeg heller burde vente med slike ting til jeg får ett litt mer stabilt og aktivt publikum. Missforstå meg rett, jeg har fått utrolig mye sidevisninger over de siste par dagene og det overrakser meg veldig med tanke på hvor lite aktivitet det er ellers her inne. Jeg setter utrolig pris på det altså, men jeg føler at jeg ikke burde ha en give away på noe slikt før jeg har et publikum som faktisk følger med på bloggen og gir meg tilbakemeldinger (selv om jeg er klar over at det kan være en bug i kodingen på bloggen min som for en eller annen grunn ikke kanskje alltid vil la folk få poste kommentarer). Med en give away så kommer nok de aller fleste fra Strikkeblogger.no til å kratse rundt meg og legge igjen kommentarer på akkurat dette innlegget for så å fordufte i det hinsidige uten noe mer interesse (ikke vondt ment, jeg elsker strikkeblogger.no og jeg følger med på mange blogger der inne, har fått utrolig mye inspirasjon derfra). Så folkens, det blir give away når jeg faktisk har noe mer å feire annet enn 100 innlegg fra min side som ikke virker å intressere mer enn 2-3 mennesker nok til å legge igjen en kommentar annenhver uke. Nå kan det jo være at det er jeg som ikke har intressangt nok innhold på min blogg som gjør at jeg ikke har særlig med besøk, men isåfall så er jo det min feil og da slipper jeg jo å lage en give away.

Så derfor skal jeg slutte og klage min nød og heller gi dere oppdatering på diverse ting som strikking og...vel...strikking...og kanskje en smule mer klaging...stryk det...

Kan begynne med mandagen hvor NAV køddet til livet mitt nok en gang. Uten at de hadde satt opp ett møte for meg med min saksbehandler, noe de skulle ha gjort for 3 måneder siden, så hadde de bare meldt meg på ett drittkurs som skulle gå over 6 uker hvor jeg skulle lære meg å velge min karriere samt søke jobb...dette virket på meg som bortkastet siden jeg har ett ganske så fast yrke og jeg vet hvordan jeg skal søke jobb. Mitt problem er bare det at det er alt for få plasser og alt for mange som kjemper om de få plassene som finnes for en gullsmed. Så tenker dere kanskje at dette kurset kanskje ikke hørest så ille ut... Vel, det skulle gå over 6 uker...fra 9 til 15, 5 dager i uken i 6 uker...bare for å lære hvordan man søker etter jobb... Bullshit. Så det ble mye styr med NAV, jeg klarte å snike meg unna, men jeg må nok straffes for dette også siden det er NAV det er snakk om så det ender vel i at jeg mister dagpenger over en periode og da må ta kurset senere en gang...om jeg nekter så tar de fra meg dagpengene mine...igjen... Jeg er så lei av det drittstedet...

Og bare for å ta klagingen i et stort jafs her så kan jeg også meddele at turgåingen min har gått kraftig ned iløpet av de siste 2 ukene. I forrige uke så fikk jeg bare gått tre dager ut av sju på grunn av at knærne mine sviktet og været var elending, det resulterte i at vekten ikke var helt enig med meg... Og hittil denne uken har det vært noe det samme. Jeg håper at jeg klarer å komme meg ut i morgen tidlig.

Sånn, ferdig med det... Nå skal vi over til noe litt mer positivt!

På tirsdag fikk jeg en gigant pakke i posten som inneholdt garn i fleng! Takket være salget hos Strikkenett.no og min nye kjærlighet til garnet Lima så ble det til at jeg fikk handlet en god slump derfra fordi jeg endelig har funnet julegave til Bård. Kom tilfeldigvis over denne genseren hos Pickles og jeg viste at DEN måtte jeg strikke. Heldig for meg så skal medium passe til Bård så jeg slipper å kjøpe oppskriften. Samtidig så handlet jeg også garn til megselv for å strikke en Marius genser en gang i fremtiden. Fargene på garnnøstene er ganske langt fra de originale fargene... Den øverst i midten skal være mellomgrå, ikke lilla og den i midten nede skal være mosegrønn.

Også litt andre småting som The Knit Kit som jeg har siklet etter en stund.

Som om ikke det var nok så fikk jeg en pakke i posten med alle de awesomme knappene i toppen av innlegget her!

I går så dro vi inn til byen for noen ærender, jeg ville deriblant få kjøpt noen julegaver og vi bestemte oss for å spise middag ute i samme slengen. Mens vi var i byen så dro vi innom noen på besøk også. Jeg vil ikke nevne hvem enda med tanke på situasjonen til vedkommende, men jeg kan si at det var godt å se h*n igjen og at alt sto foreløbi bra til. Jeg kommer nok til å ta flere turer til vedkommende fremmover siden jeg er en av de få i Oslo området som vedkommende kjenner og h*n er litt ensom for tiden. Jeg trenger ikke si mer om den saken.
Etter dette dro Bård og jeg for å spise på Gründerløkka, og på vei tilbake gikk vi forbi Ark bokhandel og i vinduet der stod en bok og strålte mot meg. Asbjørnsen & Moe Eventyr! Jeg bare måtte ha den! Den var på tilbud også så det var liksom ikke noen grunn til å la være. Jeg elsker de norske eventyrene, jeg er oppvokst med dem og Hunderfossen familiepark så for meg var dette bare et rop om at jeg måtte lese dem igjen!

Og i dag fikk jeg endelig en pakke med noen strikkepinner og nydelig garn som jeg har ventet på i 2-3 uker nå! Disse pinnene skulle jeg egentlig bruke til Halloween strømpene mine, men dengang ei da pakken aldri dukket opp. Ikke at det har så veldig mye å si for min del. Det var noe rot i systemet så jeg fikk aldri fakturaen min på epost og derfor fikk de aldri sendt ivei pakken min. Men så fort det rotet ble ordnet opp i så var pakken min etter 2-3 dager!

Nevnte jeg at dette kom fra Annes Garn og Broderi? Eneste stedet jeg fant som solgte rundpinner på 30cm fra Pt Design. Jeg er avhengi av disse pinnene når jeg strikker mønstersokker, og jeg manglet 3mm så dette var helt fantastisk!


Så kan jeg meddele at jeg endelig begynner å se enden på Marius tunikaen! Jeg har fremdeles en god stund igjen før jeg kan si meg ferdig, men det er så utrolig godt å se litt fremgang. Begynte ærlig talt å bli en smule lei av å strikke rundt og rundt og rundt og rundt i en halv evighet.
 Jeg har strikket noen runder med mønster allerede, men med 396 masker på pinnen så tar det litt tid.

Føler dette innlegget ble litt rotete, men det var alt for denne gang, skal prøve å holde ting litt mer ryddigere fremover, og som sagt, blir det mer aktivitet på bloggen min, ja da blir det give away i fremtiden ;) Peace out!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer me innlegg nr 100 :) Mye fint garn du har kjøpt, spennende å se ka du strikker frem :)

  SvarSlett
 2. gratulere med innlegg nr 100...... synes absolutt du burde kjøre en liten give away, det trekker jo folk det- og gir deg større publikum....
  Ellers er det viktig å velge RIKTIGE etikett ord. Når det søkes i google, kommer dine etikett ord fram som forslag. Jeg posta min skappel-genser og hadde det som etikett ord - vips hadde jeg mellom 3 og 700 treff på innlegget pr uke i lengere tid
  GOD HELG TIL DEG

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for inspill. Jeg har mer eller mindre oversett det å sette etiketter på innleggene mine, men jeg antar at de er undervurdert. Skal gå over de siste innleggene mine og legge inn noen etiketter så får vi se hvor det ender.
   Jo, men som sagt, jeg vil ikke trekke til meg lesere bare fordi jeg gir bort gratis ting, jeg vil heller at mitt publikum følger meg for innholdet i bloggen min.

   Slett