torsdag 19. juli 2012

Batman: The DARK Knight!

Nei, ikke den forp***e dårlige filmen fra Nolan, men tidsfordriv! Dette var noe Bård og jeg begynte å diskutere tidligere i dag siden vi er inne i Batman modus begge to. Det er ikke ment som å være rasistisk på noe vis, tvert imot! Men tenk dere, hva hvis Batman var...svart? Altså mørkhudet! Hva hvis hele Batman universet var av afroamerikanere, latinamerikanere etc? Just for fun så satt Bård og jeg å diskutere hvilke kjente mørkhudete skuespillere som kunne ha passet inn i serien...eller kanskje stikk motsatt?

Here we go!

Bruce Wayne/Batman = Will Smith

Dick Grayson/Robin = Chris Tucker

Alfred = Morgan Freeman

Joker = Eddie Murphy

Harley Quinn = Nicki Minaj
The Riddler = Samuel L. Jackson
 
Penguin = Laurence Fishburne

Bane = Forest WhitakerTwo-Face = Barack Obama

Poison Ivy = Arentha Franklin

Catwoman = Whoopi Goldberg

Mr. Freeze = Mr. T

Scarecrow = Sinbad

Batgirl = Halle Berry

Gordon = Robert Downey Jr. (as a black man from Tropic Thunder)

Så før dere begynner å gå løs på meg så vil jeg bare igjen si at dette er ikke ment som rasistisk på noen som helst måte om dere klarer å snu det om til det. Og nei, jeg kan ikke FORDRA Nolan filmene (may they burn in hell). Batman var aldri ment å være så "realistisk og grim and gritty" som Nolan påstår. Om du vil diskutere, go ahead, jeg kan mitt kildemateriale så ikke engang prøv å påstå at det er slik Batman skal være.

2 kommentarer:

  1. Hmm for meg hadde Michael Clarke Duncan vært en god Bane...han er stor og kan være skummel as all hell da han vill.

    Og kansje Don Cheadle som Two Face siden han er ganske god skuespiller så han kunne nok klart schiczo rollen ganske bra.

    Muligens Terrance Howard som scarecrow...for ingen annen grund enn at jeg vil ha noen andre enn Sinbad i noe som helst :P

    SvarSlett
  2. Interessant, men føler deres castingvalg ville vært mer passende til en parodifilm av Batman. Idris Alba (http://hairstylecrew.com/wp-content/uploads/2012/04/2f77c_Men_Hairstyle_idris-elba-hairstyle.jpg) hadde passet mye bedre som Bruce Wayne, og Robin og Batgirl er aaaalt for gamle her. Jeg ville også hatt Shanola Hampton som Catwoman. Mine two cents, bare :D

    SvarSlett