lørdag 28. desember 2013

Ny blogg, nye muligheter!

Jeg har tenkt og pønsket og planlagt en god del nå i det siste, og tilslutt fant jeg en løsning på mitt bloggproblem! Denne bloggen har druknet i strikking, men den er jo ikke egentlig en strikkeblogg. På grunn av dette så har jeg ikke orket å ta tak i andre ting jeg har kunnet blogge om og tilslutt bare latt muligheten forsvinne. Dette er jeg lei av! Denne bloggen er en hverdagsblogg med innslag av spillrelaterte ting og gullsmed stuff! Og jeg orker ikke å endre hele designet på bloggen her av den grunn. Det har jo ikke vært lett når jeg har gått lei av blogging generelt sett og ikke har stort å skrive om...eller i det minste ikke skrevet om ting som faktisk inngår i dette. Så jeg har gjort klar en ny blogg som kun skal være strikk! Den skal være på engelsk slik at alle mine internasjonale venner kan lettere følge med uten å slite seg ihjel med Google Translate, og ikke minst skal den oppdateres så ofte som overhode mulig! Planen er å holde den gående daglig med strikkeprogressen min, og den pusher meg forhåpentligvis inn i en fastere rytme med blogging også på denne gamle bloggen. Nå har jeg trossalt holdt på i straks 5 år, det hadde vært synd å slutte med alt nå, selv om jeg ikke har stort av følgere. Forhåpentligvis vil dette endre alt!
Den nye bloggen kan du finne og følge ved å trykke på bildet under. Oppstartdato er 1.1.14, så alle de av dere som liker å se hva jeg strikker og vil følge med videre, klikk dere inn der og heng på! Har tenkt å slenge den inn hos Strikkeblogger etterhvert også, for det savner jeg egentlig...
Såklart vil denne ha ett eller annet innslag av strikking siden det er en såppas stor hobby for meg, men det vil ikke bli overveldene som før.
Vi snakkes i det nye året!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar