onsdag 1. januar 2014

Best_t-shirt_ever!

Ser det er litt dårlig lys på dette bildet... T-skjorta er egentlig svart, ikke grønn. Og The Joker består av "ha ha ha" over det hele!  Her er ett bedre bilde av selve designet.

Fantastisk t-skjorte! Bestilte den fra Qwertee like før jul. De selger to t-skjorter hver dag og de er oppe i KUN 24 timer. Det kommer altså nye hver dag, og det beste: de er BILLIGE som pokker! Skjortene koster enten 10EUR eller 12 EUR avhengi av hvor stort trykket er etc. og denne kosta 12EUR, men inkludert porto så betalte jeg litt under 130NOK! Sykt! Det kommer jo da selvsagt også under tollgrensen! Spessielt når man tenker på de t-skjortene man får hos Outland som koster både 2 og 300 per stykk. Samt at disse er originale. De plukker ut design av vanlige folk som deg og meg, unike design og trykker dem opp. Lykke til med å finne noen som har en helt lik! Såklart, noen ganger hender det jo at det kommer ett mer vanlig design, men det er sjeldent og langt imellom.
I tillegg til t-skjorta så lå det en liten pose med Haribo gummibjørner i pakken min, om dette er vanlig med alle t-skjortene de selger, eller bare en jule-ting, det vet jeg ikke, men det er absolutt + i boka og stjerne i margen!
Ta en titt om du er nerd slik som meg! Du kommer ikke til å angre!

...for ikke å snakke om at denne ligger disse to ligger der inne nå... *sikle*

1 kommentar:

 1. Hi!
  I'm glad you liked this shirt :) Maybe you'd like to see my other designs at https://www.facebook.com/NoxTheGeekDesigner

  Cheers,
  Nox

  P.S. I'm visiting Norway in September :)

  SvarSlett