tirsdag 30. juli 2013

Sommertopp i bomull!

Om noen husker innlegget der jeg postet en video hvor jeg viste hvordan jeg strikker fargestrikk, så kan jeg nå meddele at det prosjektet jeg jobbet med da er ferdig...og har faktisk vært ferdig en god stund nå...over en måned faktisk! Men jeg har helt glemt å blogge om det!

Vel, som dere kanskje kan gjette ut av tittelen på dette innlegget, så var det altså en sommertop i bomull! Jeg slo faktisk fem fluer i en smekk med denne toppen!
Flue nummer 1: Det var mitt bidrag til en konkurranse på en deviantARTgruppe
Flue nummer 2: Det var mitt bidrag til en utfordring på en deviantARTgruppe
Flue nummer 3: Jeg fikk brukt 8 av 12 fantastiske bomullsnøster jeg fikk fra min skjønne venninne Annet fra Nederland
Flue nummer 4: Jeg fikk brukt 3 av 4 nydelige bomullsnøster jeg vant i en giveaway hos Tilde's kreative hjøre for en stund siden.
Flue nummer 5: Jeg fikk endelig laget meg en sommertop i bomull, noe som jeg har tenkt på en god stund! Mulig jeg lager meg en til i ett annet mønster også!

Så ja, det tok en god stund å fullføre denne toppen, men fy flate som det var verdt det! Fargene er fantastiske og mønsteret var faktisk utrolig nydelig! Det gjorde seg enda bedre med sikksakk mønster på bolen. Alt i alt ble jeg kjempe fornøyd med den!

Den er strikket på pinne 3mm i Drops Cotton Light (noe som egentlig ikke helt klaffet, men jeg fikk det da til...brukte bare mye mer garn enn nødvendig) og Phildar Phil Coton 3.
Gratis mønster finner dere her. Knappene er kjøpt på Etsy for en stund siden.

4 kommentarer:

 1. Ja, denne var det verdt å fullføre!!!
  Superfin :)

  SvarSlett
 2. så flott genser! likte fargebruken og mønsteret. Skulle gjerne hatt litt flere slike ferdigheter selv,og tålmodigheten det krever ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Er ikke særlig fan av rosa selv, men det passer så utrolig bra sammen med grønt. Det krever endel tålmodighet, men ferdigheter kommer med øvelse

   Slett