søndag 28. juli 2013

Da har me' flytta på liket!

Yeah... En måned siden forrige innlegg? Ikke bra... MEN, denne gangen har jeg imidlertidig en grunn i tillegg til å bare være lat som faen. Vi har nemlig flytta! Det stemmer! Endelig er vi kvitt mareritt byen Oslo og er nå tilbake i kjente trakter! Klarte å dra med meg Osloenseren selv også, så nå er vi endelig trøndere! For det ble nemlig tilbake til Stjørdal hvor jeg bodde for 4 år siden når jeg startet å blogge! Har både gode og dårlige minner om denne lille byen, men mest av alt så kjenner jeg det er godt å komme seg tilbake til kjente trakter med verdens beste dialekt rundt meg!

Vi kom flyttende hit på fredag. Jeg heiv meg ut døra i sør for siste gang for tre uker siden eller noe, og siden oppholdt meg hos mine foreldre mens Bård pakket sammen resterende som var igjen i leiligheten. Skal si at vi har stått på de siste ukene! Og iløpet av to dager så har vi da kommet oss godt igang her også! Stua, badet og kjøkkenet er så godt som ferdig allerede så det mangler vel bare bod, verksted og soverommet, samt smånips og bilder. Men det beste av alt: INGEN VEGG TIL VEGG TEPPER! SAMT EN DUSJ MED TRYKK I!!!

Så nå er det bare å finne seg en jobb! Noe som er enklere sagt enn gjort, men det skal da gå seg til det også...med tiden... Tipper jeg skal gå løs på den biten i morgen, så tar jeg det deretter...

Det blir også pusekatt mest sansynligvis! I leiekontrakten vår så står det at vi har lov til å ha katt, så da når mitt søsksenbarn plutselig måtte kvitte seg med sin katt på grunn av flytting og slikt selv, så sa jeg at vi godt kunne ta imot den. Så nå sitter vi bare og venter der også egentlig.

Men gøy skal det bli! Total omvending på livet gjør bare godt nå syns jeg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar