tirsdag 12. november 2013

Marineblå norsk mønstergenser!

*se på dato på siste innlegg...*

*sukk*

Yeah... Lite som skjer for tiden... Eller...jeg er for lat til å fylle bloggen med det lille som skjer til daglig, så da når det faktisk skjer noe så glemmer jeg helt det å blogge om det.
Siden sist innlegg så har jeg vært på Oppdal sammen med min ex-svigerinne og min eldste niese, jeg har hatt besøk i nye leiligheten her av foreldrene mine, broren min, svigerinna mi og de tre tantebarna mine, jeg har vært "midlertidig hjelp" hos det verkstedet jeg var praktikant hos for 4-5 år siden i 6 dager og jeg har satt på ett norgesglass med den årlige julelikøren. Alt dette har jeg rett og slett bare glemt å fylle inn i bloggen...og dette tror jeg faktisk har vært det lengste jeg har gått uten å blogge...trist, ikke sant?

Men, jeg får fylle bloggen med NOE i det minste! For noen uker siden så gjorde jeg meg ferdig med genseren jeg hadde fått på bestilling fra ei venninne av meg. Hun ønsket jo så gjerne å gi en ordentlig norsk mønstergenser til kjæresten sin til jul, han er jo engelskmann så det å komme hit til Norge i kulda er jo ikke det beste alltid. Så hun hadde jo kjøpt garn som jeg skulle strikke genseren av, faktisk Merino Extra Fine fra Drops! Nydelig garn, noe av det mykeste jeg har strikket av til nå!

Mønsteret er også ifra Drops, ta ett søk på "Neville" så finner dere den. Fargene var marine blått og naturhvit, så den ble aldeles nydelig.
Bård var ikke den beste modellen da desverre, da typen hennes er høy og tynn...faktisk både høyere og tynnere enn det Bård er, men man tar det man har når man skal ta bilder, ikke sant?

2 kommentarer:

  1. Kjempefin genser, og et godt alternativ til mariusen ;) Merino extra fine er nok det mykeste garnet jeg vet om også :)

    SvarSlett
  2. Den er så myk! Kommer til å være fantastisk å kosepå kjæresten når han har den på. Gleeeeder meg enormt til han åpner den på julaften <3

    SvarSlett