tirsdag 23. april 2013

Jeg vant giveaway!

Endelig hadde jeg litt hell med meg! Jeg vant nemlig en giveaway hos Tildes kreavtive hjøre! Alle burde sjekke ut bloggen hennes, det er noen veldig flotte strikkerier innimellom super søte innlegg av loddene pusekatternøster!

Det jeg vant var en bok, "I perlehumør" av Gro Aanesen som er stappfull av kreative løsninger på pynting av alt mulig rart med perler! Det er steg for steg til å lage smykker av perler, interiør og masse annet digg! Inspirasjon til tusen iværtfall!

I tillegg fikk jeg fire nøster lyserosa Cotton Light fra Drops! Ett herlig bomullsgarn som jeg må få strikket noe fancy av til sommeren! Rosa er ikke helt min farge, men man vet jo aldri, kan være jeg klarer å snike inn litt rosa her og der i sommerprosjekter jeg pønsker på.


Og til slutt fikk jeg to stykk mønstermarkører! Enkelt og greit, to strimler magnet som henger sammen med bånd slik at man kan klippe det over mønstret og enkelt følge med på hvor man er. Modern kjøpte seg en slik i fjor sommer, hun spurte også om jeg trengte en, men pytt san, jeg har mine oppskrifter på nett! Men neida, det er enklere å skrive dem ut, så derfor har jeg egentlig bare tatt meg selv i å sikle etter slike i en lengre periode nå... Så nå har jeg to stykker i nydelig mønster! Gleder meg til å ta de i bruk!

Det som er så fantastisk er at jeg fikk beskjed om at jeg hadde vunnet på en ellers ganske grå og deprimerende dag for meg, så det var en virkelig oppløftende og hyggelig overraskelse!
Så nok en gang, tusen takk Tilde! Dette er fantastisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar