mandag 21. januar 2013

Grønne restegarns bokmerker!

Hvorfor har jeg ikke blogget disse enda? Jeg har jo hatt dem liggende ferdig en god stund nå!

Da jeg kom tilbake til Oslo like før nyttårsaften så ventet det en gigantisk pakke på meg...eller...gigantisk var den ikke, men den var mye større i forhold til det jeg hadde sett for meg! Før jul så bestilte jeg nemlig noen bøker fra Adlibris. De hadde 2 bøker for 300,- eller noe, så jeg måtte jo ta en titt på hva de hadde. Det jeg endte opp med var en samleboks med eventyrene til Brødrene Grimm og selvbiografien til Åge Aleksandersen. I tillegg så fant jeg en bok som jeg har ventet på å få klørne fatt i en god stund nå! Total recall, selvbiografien til Arnold Schwarzenegger!

Dere som kjenner meg vet hvor stor fan jeg er av Arnold og filmene hans. Han var en av inspirasjonene mine da jeg vant Norgesmesterskapet i gullsmedfaget i 2011. Så jeg måtte såklart starte lese boka hans så fort jeg fikk tid til det.
50 sider inn i boka så gikk det opp for meg at jeg virkelig trengte ett bokmerke, og da helst noe litt mer fancy enn en papirbit. Det tok ikke lang tid før jeg begynte å lete opp oppskrifter på bokmerker på Ravelry. Jeg fant så to bokmerker jeg virkelig ville prøve meg på, en var med hullmønster, sånn typisk sjal-greier, den andre var i veldig simpel kabelstrikk.

Så jeg rotet frem litt grønt strømpegarn fra restegarns posen min og satte igang å strikke. Jeg lå på soffaen, stemmeløs, snørrete, hodepine, helt tom for energi og var rett og slett lei meg for at jeg var så syk mens jeg prøvde å strikke disse. Det å følge oppskriften var unødvendig vanskelig siden jeg var så syk, men jeg klarte det jo tilslutt, de kunne nok ha sett mye bedre ut, men jeg er fornøyd.
Bård fikk det som ligger loddrett og det som ligger vannrett bruker jeg selv i Arnold Schwarzenegger boka.

Hurra for restegarn! Disse to ble også laget med Pinnekrokens restegarnutfordring! Sjekk det ut her og heng deg med! Det er en flott måte å bruke opp restegarn på, og vi har vel alle noe restegarn liggende, ikke sant?

3 kommentarer:

 1. Noen av de fineste bokmerkene jeg har sett! Velkommen med i Pinnekrokens restegarnutfordring!

  Kan du legge til en link til utfordringen vår i blogginnlegget (et av "kravene" vi har for deltagelse ;) ), så vi kan godkjenne bidraget?

  http://pinnekroken.blogspot.no/2013/01/januar-og-restegarn.html

  Vennlig hilsen Eirin
  - Pinnekroken -

  SvarSlett
 2. Superdupert, som guttungen ville sagt ;)

  SvarSlett