torsdag 9. august 2012

Dårlig valg?

Jeg liker å tro at folk blogger i hovedsak for sin egen del og ikke derfor så mye for publikum...vel, når man ikke ser på de oppmerksomhetskåte rosabloggerne og fjortisene som ikke gjør annet enn å ha sine egne topplister, outfits, konkurranser og annet møl for å enten reklamere for bloggen sin eller bare for å få mest komplimenter på hvor mye de ligner på ei hore i dag med sine mini, mini shorts og ihjel malte ansikter... (for guds skyld jenter, en stor prosent av dere er fortsatt under den seksuelle lavalder og ett gigantisk fappemål for pedofile)

Da jeg selv var ny innenfor blogging for 3,5 år siden så skal jeg innrømme at jeg var litt mer dilla på å få publikum til bloggen min og hermet litt, men det gav seg jo fort det også for det hjalp jo ikke. Fjortisbærter vil bare leste om det eksakt samme livet som en annen fjortisbærte har bare i nabofylket, og jeg er eller har aldri vært innenfor den kategorien desverre, ikke intresserer det meg heller.

Men man har jo alltid lyst på litt respons på det man blogger, gjør man ikke? Om man da ikke har ett sperret kommentarfelt that's it... Og jeg skal innrømme at jeg ble skuffet etter at jeg byttet bloggserver.

Var det kanskje ett dårlig valg?

Selv om blogg.no var ett mareritt med en sverm blogg-gale jenter som egentlig kunne ha tenkt noen runder til om hva de poster før de poster det med tanke på at de faktisk har ett liv etter at ungdomstiden er over og jobbverdenen venter, så var det allikavel mer respons på bloggen min der. Og nå tenker jeg ikke på alle de copypasta kommentarene "fin blogg, kommenter tilbake???" faenskapene (jeg har en IP-adresse blokkeringsliste på  nærmere 100 stykk) men sånn generelt sett... Hva skjedde egentlig? Jeg har jo ca. like mye trafikk på den nye bloggen som den gamle, men kommentarene er det sørgelig dårlig med... 61 innlegg men bare 36 kommentarer, ett nummer som også inneholder mine svarkommentarer.
Nå sier jeg ikke at dere få lesere jeg har MÅ kommentere på alt, men det er jo koselig med tilbakemelding. Ting jeg har strikket og brukt litt tid på som jeg er litt fornøyd med får null respons... Enten har jeg truffet ett veldig kjedelig emne for de få forbipasserende jeg har, ellers så må jeg finne på noe nytt å fylle denne bloggen med, men hva skulle det isåfall være? Jeg gjør jo ikke stort annet for tiden...
Ikke det at jeg ønsker å endre min blogg etter publikum, det er jo trossalt min egen blogg og jeg blogger mest for min del, det er bare litt trist.

Jeg har prøvd før på både den forrige og denne, men jeg prøver igjen:
Om du er fast leser, eller bare forbi passerende, gi fra deg ett lite tegn, en liten kommentar? Så jeg vet at jeg faktisk har lesere som forhåpentligvis bryr seg om eller bare er nyssgjerrig på bloggen min? Kommentarer på Facebook siden til bloggen hjelper liksom ikke så mye på statestikken her inne, og da kan jeg ikke bla i arkivet og lese tilhørende kommentarer her.
Kanskje du er en av de som ikke tåler trynet på meg og ønsker meg død og evig pinsel i helvette, greit det, jeg tror det er en mulighet å være anonym isåfall.
Ikke vær redd for den "kommentarer må godkjennes først" eller "skriv inn hva som står på bildet" greiene om jeg har det, det er bare en gammel vane for å slippe spam på bloggen min.
Jeg ønsker bare vite hvem det er som sitter i publikum, om jeg i det heletatt har ett publikum.
Tar også imot innspill på hva som eventuelt ville være litt mer intressagt i lese om/se. 
Jeg har vurdert å ta opp igjen tegning for fult, men det er litt vanskelig med motivasjon, så om dere kan: tupp meg i rævva der.

Mener ikke å virke som en helt forjævlig suttreguri her nå, men man mister litt motet...

13 kommentarer:

 1. Jeg leser, og nå får jeg dårlig samvittighet fordi jeg sjelden kommenterer...er som regel fordi vi gjerne sitter i samme rom når du skriver noe her. Jeg er heller ikke den største bloggfølgeren...har knapt noe system å fast sjekke de bloggene jeg faktisk følger, annet enn å besøke hver enkelt innimellom.

  Skjønner det er lett å miste motet....jeg vet ikke hva som skal til for å ha en blogg med lesere, aktive lesere. Får veldig få kommentarer på tegneseriene mine, i forhold til hvor mange jeg vet leser dem. Lett å si "sånn er det", men blogg er som regel mye mer personlig. Store innlegg, eller masse små innlegg...er ikke godt å vite hva som skal til...

  SvarSlett
 2. Nå skrev jeg DEN lange kommentaren via moben, men den kutte ut i det jeg sku poste for helvutt!!
  Måtte logge på jobbpcn som jeg egentlig ikke har lov å bruke til private ting :P

  TUPP TUPP!!!

  Har ikke pc for tiden, så leser sjelden blogger for tiden.. blogger selv via moben, men leser ingen av de faste bloggene lenger pga pcmangelen..
  Når jeg får min egen pc igjen, blir det andre boller...! Så ikke slutt å blogg!

  Ses vi i Lillestrøm?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg setter pris på strevet ditt for denne ene kommentaren =D Jeg vurderte å bli litt mer aktiv med bloggingen via mobil som du gjør, jeg har jo ikke thumlr, for det gikk ganske radig før jeg byttet, men desverre så finnes det ingen god app for denne bloggserveren, og nettversjonen blir litt kronglette.
   Jeg slutter nok ikke å blogge, det er bare motivasjonen som er på bånn som gjør det så vanskelig når jeg føler at det ikke er noe vits og bare blir dumt... (igjen, jeg vil ikke blogge kun for publikum, jeg blogger jo for min del, men det er koselig med litt tilbakemelding, spessielt når jeg har sånn 10-20 besøkende innom hver dag (ikke at det er så mye i forhold til andre) når jeg IKKE poster noe, men INGEN kommenterer)

   Lillestrøm? Hva skjer der siden vi skulle seest der?

   Slett
  2. Bare hyggelig :)

   Skjønner det, jeg også synes det er fint med kommentarer på innleggene, men sånne Fin blogg, besøke min? ville jeg heller vøri for uten faktisk! hehe :P

   Gull og ur messen 23-26 aug ^^

   Slett
 3. Fin blogg, kommenter tilbake plz? Neida, bare tuller. Jeg fikk en del slike kommentarer i begynnelsen, men av en eller annen grunn har de sluttet nå (nei, jeg skremte dem ikke vekk, selv om jeg var fristet), da ble blogg . no et litt mer overlevelig sted for min del.
  Vanvittig kul header forresten, nå ble jeg virkelig inspirert til å fyre opp NES'en igjen! Må en kjapp tur innom ebay og finne noe adaptere/smådeler, og muligens noen nye kontrollere. Kroppen Skriker etter å spille Bubble Bobble, Turtles (har enda ikke runnet det spillet, Turtles II, Zelda, Zelda II (ikke runnet det heller!) og Castlevanie (selv om Castlevania IV er min favoritt).

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, pass deg ellers så plaffer jeg til deg :P
   De kommentarene ble jo mindre og mindre sett på bloggen min også, noe som kanskje har med at jeg blokkerte IP-adressen deres så de ikke fikk gjort noe som helst, men det var fortsatt for mye dritt der inne, både i systemet og folkene som jeg bare ville flykte fra.
   Jojo, takk takk, headeren er tegnet av samboeren min og jeg har brukt den i over ett år nå, skulle kanskje ha fått den byttet ut, men jeg er for lat til å be ham tegne en ny.
   Mitt favoritt NES spill er jo såklart CastleVania III, ingen over, ingen ved siden! Zelda spillene og Mario er jo også såklart goe spill til maskinen, men jeg foretrekker CastleVania. For ikke å glemme klassikere som Battletoads, Blaster Master, Journey to Silius og Batman.

   Slett
  2. Jaaa! Godspillene. Jeg har fremdeles en våt drøm om å klare å runne Battletoads når man spiller co-op. Det var "greit nok" (fremdeles dritvanskelig) på single player, men når man spilte to spillere, så var det jo driiiiitvanskelig. Ikke bare at man delte ekstra-livene (så vidt jeg husker), men det at man kunne skade hverandre med de latterlig kule angrepene sine, tok virkelig kaka, og sendte spillet oppover mot "nintendo-hard".
   Duck Tales er og en kjær favoritt! Hvorfor var alt så mye bedre i gamledager? ;p
   (Hadde og vært gøy å pøvd seg på Ninja Gaiden spillene... men jeg antar at det hadde endt med blod og tårer :p)

   Slett
  3. Jeg ligger i hardtrening til akkurat det. Jeg har også en Powerglove så min våte drøm er å kunne runne Battletoads med den!
   Duck Tales er fantastisk! Samme med Chip 'n Dale Rescuerangers! Det er barndomsminner det... Ninja Gaiden er faktisk ikke så vanskelig, man må bare være heldig å få den lille "glitchen" på nest siste bane før bossen, så er resten lett.
   Og ja, alt var bedre før i tiden, jeg er og vil alltid være en retro gamer. NES samlinga mi består av 50-60 spill, tre maskiner og en haug med tilbehør og kontrollere.

   Slett
  4. Haha! Hvis du klarer å runne Battletoads med en Powerglove ("I love the Powerglove"), så skal jeg reise et lite alter, og tilbe deg som en Gud!
   Chip 'n Dales Rescuerangers var og helt fantastisk! Peeen grafikk, og utrolig bra gameplay (nok en gang så heves nivået til fantastisk når man i tillegg kan spille co-op). Jeg må virkelig virkelig virkelig få ryddet opp i hobbyrommet mitt. Jeg har lenge planlagt å dedikere store deler av rommet til NES og SNES, og jeg må snart gjennomføre planen min. Haha, har du spilt Bonk's Adventure? Jeg ler meg fillete når jeg tenker tilbake på det xD.

   Slett
  5. Haha, jeg skal si ifra når jeg klarer det!
   Det er en dude på Youtube som runner spill med dancepad, han må du sjekke ut så kanskje du burde reise enda ett alter? http://www.youtube.com/user/DJ17Nario Jeg skulle veldig gjerne gjort det samme, bare med Powerglove. Tro det eller ei, men Bionic Commando går overraskende greit i forhold til for eksempel Super Mario Bros.
   Bonk's Adventure spilte jeg hos en kompis da jeg var liten men jeg har aldri eid det selv desverre.

   Slett