tirsdag 19. februar 2013

Rayman Legends

For det første så har Rayman Legends ett enklere navn å uttale enn Rayman Origins, og for det andre så har det mye penere grafikk. For det tredje så har det som vi alle vet blitt utsatt i 7 måneder.

Jeg vet at dette er en veldig sen bloggpost for meg, men min blogg har desverre kun vært strikking i det siste halvåret... Men historien er som følger at Ubisoft bestemte seg for å være drittsekk, så det utsatte releasen for Wii U konsollen i 7 måneder KUN for at det da skulle bli released på PS3 og Xbox360 samtidig som på Wii U. Dette er ganske ulogisk med tanke på at spillet var så godt som ferdig på Nintendo konsollen og skulle slippes i slutten av februar. det hjelper heller ikke at det kommer ut så mange andre spill i den perioden, så Rayman kommer til å bli lagt til side for større og mer "viktige" titler.

Fansen er såklart i opprør over dette, desverre så virker det ikke som at sjefene hos Ubisoft vil gi etter. Teamet bak Rayman Legens er også ganske lei seg for dette, men det er jo ikke deres feil, dette er alt fra "de høyere makter" hos Ubisoft.
Nå ganske så nylig så slapp teamet bak spillet ut en video hvor de sier at de jobber med mere innhold til spillet siden de har så mye ekstra tid. I tillegg så slipper de ut online challenge delen nå i April, kun for Wii U brukerne!
Jeg personlig har gledet meg lenge til dette spillet, så det at de gjør alt de kan for å i det minste slenge ut NOE for fansen, er awesome!


Les artikkelen og se videoen som forklarer alt, her!
Så det er nok ikke annet vi kan gjøre enn å vente. Men som mange andre, så kommer nok ikke jeg til å kjøpe spillet nytt, med tanke på alt det andre som kommer i den perioden så kommer jeg ikke til å ha råd til alt. Rayman Legends vil bli nedprioritert og blir derfor heller plukket opp fra brukthylla noen 100-lapper billigere. Synd er det med tanke på at Ubisoft ville tjent mye mer på å slippe spillet nå når det er knapt er noen nye spill som kommer ut. For alt det jeg vet så kan det jo hende at folk har ventet med å kjøpe konsollen på grunn av Rayman Legends, så det er jo muligheten for at Nintendo taper på dette også, kun fordi at Ubisoft bestemte seg for å gjøre dette.
Ikke for å virke drittsekk selv, men dette ville aldri skjedd med ett PS3 eller Xbox360  og til og mespill som de fant ut at de ville porte på de andre konsollene. PS3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar